Wie bloggen?

Screen Shot 2016-07-21 at 22.31.47.pngIk ben Maaike (27) en woon in Rotterdam. Naast het runnen van mijn gezin met twee kleine kinderen, houd ik mezelf van straat met een baan als re-integratie coach, hardlooptrainingen, eten en het liefst uiteten, vakanties, vrienden en familie. Ik hou van veel, lekker en gezond eten! Samen met Sarah en Annebel bezoek ik de leukste hotspots in Rotterdam voor Rotterdam Info. Naast het eten zelf vind ik de achtergrond van eten ook interessant. Ik heb jaren als mysteryshopper gewerkt en daarbij veel ervaring opgedaan als product tester. In mijn, ondertussen afgeronde, studie Psychologie heb ik veel geleerd over psychologie processen die van belang zijn bij eten. Ik schrijf over gezonde boodschappen, interessante producten en psychologische achtergronden.

Screen Shot 2016-07-21 at 18.39.24Mijn naam is Sarah (25), ik ben woonachtig in Rotterdam en heb ook Psychologie op de Erasmus Universiteit gestudeerd. Net als Maaike werk ik als re-integratiecoach, loop ik graag een rondje hard en ga ik graag uit eten (vaak omdat ik te lui ben om te koken!). Boodschappen doen is namelijk niet echt mijn favoriete bezigheid en als ik het doe wil ik het efficiënt, gezond en lekker maken. Uit eten gaan probeer ik zo gezond mogelijk te doen, gelukkig kan dit tegenwoordig steeds meer! Voor ons werk als coach reizen we door heel Nederland en zijn we altijd op zoek naar de nieuwste healthy hotspots. Het is voor mij een challenge om zowel binnenshuis als buiten de deur gezond, lekker en niet te duur te eten en deze ervaring deel ik met jullie op Groceries Glossy.

Screen Shot 2016-07-21 at 18.40.02.pngIk ben Francien (26), woon in Rotterdam en ben net als Maaike en Sarah werkzaam bij een re- integratiebedrijf. Ik heb een zoontje van bijna 5 maanden en sinds ik moeder ben, ben ik nog gemotiveerder om gezond te leven en te eten!  Ik loop graag hard, houd van eten en vind het ook leuk om te koken. Alhoewel ik hier niet altijd heel veel tijd en inspiratie voor heb. Ik doe al een tijdje mee met de producttesten op Groceries Glossy omdat ik graag mijn ongezouten mening geef over eten. Nu ga ik ook als vaste blogger aan de slag met een uitdagende challenge; 50 days of green happiness! Dit zomerboek van schrijfsters en voedingsconsulenten Merel & Tessa staat vol met gezonde recepten en tips voor een happy & healthy lifestyle. Op Groceries Glossy hou ik jullie up to date over mijn 50 days challenge!

Gastbloggers

Wij nodigen regelmatig gastbloggers uit om wat voor Groceries Glossy te schrijven! Maaike Jansen, beter bekend via Instagram als @maaike_myhealth, schreef onder andere haar inspirerende verhaal over de weg die zij heeft afgelegd om een gezonde leefstijl te creëren. Ook Dieuwertje van Goodfoodselblog deelde met ons een artikel met een heerlijk recept.

Heb jij een idee voor een blog? Stuur een mailtje naar groceriesglossy@gmail.com. Berichten altijd welkom! 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Wie bloggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s