Over Groceries Glossy

Boodschappen doen domineert gemiddeld een jaar van je leven. Boodschappen doen is interessant als je op vakantie bent. Veel boodschappen doen is verleidelijk als je een lege maag hebt en leuk als je eens lekker uitgebreid wil gaan koken. Supermarkten staan vol met verleidingen die je wilt ontdekken of proberen. Met andere woorden: boodschappen doen is hot.

Groceries Glossy is een healthy boodschappenblog waar je allerlei leuke en nuttige informatie over gezonde boodschappen vindt! Groceries Glossy werd eind 2015 door Maaike opgericht met de gedachten: boodschappen zijn de basis van je eetpatroon. Als wij zien wat onze mede supermarktbezoeker voor ons op de band bij de kassa denken wij dat er nog veel gezonde winst te behalen is op boodschappengebied. Door bewust boodschappen te doen kan je zorgen voor een goede basis voor een gezonde leefstijl. Met plezier delen wij informatie over (nieuwe) gezonde producten, budgetboodschappen, buitenlandse boodschappen en andere must-know informatie over boodschappen.

Groceries Glossy is inmiddels uitgebreid met bloggers Sarah en Francien. Als voorstanders van een gezonde leefstijl weten wij elkaar als vriendinnen altijd te inspireren op dit gebied. Zo eten wij minder suiker door suikervrije snacks voor elkaar te maken en als een van ons een nieuw gezond product heeft gespot dan weten we niet hoe snel we gezamenlijk moeten uitproberen!

Naast informatie over boodschappen vind je op Groceries Glossy nog meer, onder andere info over healthy hotspots en recepten. Wij zijn verder te volgen via Facebook en Instagram.

Veel leesplezier!

Liefs,

Maaike, Sarah & Francien

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s