Review: Jetties

Sarah en ik zijn na een chille ochtend bij Cups and Leafs op zoek naar een lunchplek. Als wij richting het station lopen komen wij Jetties tegen en we vinden het echt iets voor ons, ze hebben allerlei vega, natuurlijke en suikervrije producten, yum! Ook vlees trouwens dus vleeseters kunnen hier ook uit hun dak gaan.

Jetties, Kruisweg 57

Een van de eerste dingen die opvalt is de efficiëntie: je bestelt eten bij de kassa, kan meteen betalen, krijgt een zwart ding met lichtjes mee en als die af gaat kan je je eten zelf afhalen. Kijk, dit is nou verstandig gedaan, zo heb je geen langzaam gedoe met bestellingen opnemen. Vooral als wij aan het werk zijn kunnen wij deze efficiëntie waarderen, er is meer te doen dan eten.

Terwijl Sarah nog een telefonische intake doet kom ik helemaal tot rust. Ik bedoel, ik was al helemaal zen (we waren net bij Cups and Leafs geweest en daar heerst een relaxte sfeer) maar ik bleef zen! Jetties is een prettige ruimte om te zitten. Het is fris, ruim, licht en gezellig omdat er vrolijke kleuren zijn gebruikt in het interieur: originele tegels als vloer, bloemen, grote leestafels en wat schilderijen aan de muur, het matcht en het maakt de grote ruimte knus. Het pand bevindt zich op de hoek van een drukke straat en dat maakt het extra leuk, terwijl je binnen lekker zen je natuurlijke broodje kunt eten het stadsleven voorbij komen.

Wij hebben er heerlijk geluncht! Een broodje met een kikkererwtenburgers. Eerst allebei een mini burger want we zaten nog vol van de matcha latte, dachten we. Uiteindelijk nog een mini, omdat het zo lekker was.

Gezonde tussendoortjes en en zoals je ziet is het hier ook kindvriendelijk!

Je kan hier ook avondeten en eten bestellen via Deliveroo, handig!

Genoeg redenen om Haarlem te bezoeken, zo zie je maar weer.

Liefs,

Maaike

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s