Review: Cups and Leafs

Het was weer zover, wij (Sarah en Maaike) waren in Haarlem voor ons werk. Naast bloggen hebben wij namelijk ook nog een echte baan. Een lang verhaal om uit te leggen wat we precies doen maar het komt erop neer dat wij mensen in heel Nederland begeleiden en dus altijd een goede reden hebben om het land af te reizen! Natuurlijk zoeken wij altijd een leuk cafeetje uit want wij willen onze cliënten wel goede koffie kunnen aanbieden, we moeten ze te vriend houden ;-).

Wij bezochten in Haarlem theebar Cups and Leafs, een bezoekje waard als je in Haarlem bent. Eindelijk een plek waar je zowel als koffie- als theeliefhebber goed terecht kan!

Cups and Leafs, Zijlstraat54

Onze gesprekken hadden wij ingepland bij Cups and Leafs: een teabar waar je kunt kiezen uit teveel theesoorten. Wij kozen beide uiteindelijk voor de matcha latte en die zag er zo uit:

img_6292

Lijkt bij nader inzien op courgette soep met room maar was dus echt heel lekker!

De eigenaresse vertelde ons over de gezonde eigenschappen van de matcha latte. Ik werd zo zen van het verhaal (zeg maar: het ASMR effect) dat ik niet echt luisterde naar de inhoud van het verhaal. Volgens mij is het gezond omdat de groene thee blaadjes na het plukken op een bepaalde manier worden bewaard zodat de goede eigenschappen behouden blijven. Klinkt in ieder geval goed, ik voelde me na dat verhaal nog gezonder en dat was wel nodig want wij waren de dag ervoor uitgebreid uiteten geweest bij Roots.

Goed om te weten:

  • Je hebt bij Cups and Leafs naast thee ook gewoon hele lekkere grote hete cappuccino’s.
  • Ze geven ook workshops (zoals tea tasting) en er is een webshop. Check de website voor meer info!

Liefs,

Maaike

Advertenties

Een gedachte over “Review: Cups and Leafs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s