Win win win!

In samenwerking met Scoupy hebben wij een geweldig leuke winactie opgezet. Scoupy is een app waarmee je gratis of met korting producten kunt uitproberen waardoor je nieuwe producten op een leuke manier leert ontdekken. Bijvoorbeeld deze thee hebben wij via Scoupy leren kennen. Je kan de hele maand augustus meedoen dus lees snel verder wat je kan winnen en hoe je meedoet!

Wat kan je winnen?

  • Op stap in Rotterdam met bloggers Maaike en Sarah en fotograaf Annebel! Altijd al benieuwd geweest hoe wij te werk gaan als wij een hotspot bezoeken? De winnaar gaat met ons een avondje eten bij een hotspot in Rotterdam. De avond wordt voor jou tot in de puntjes verzorgd!
  • Een goodiebag met thema ‘boodschappen’.
foto
Foto door Annebel Eppinga ©

Hoe win je?

Ga naar de Facebookpagina van Scoupy en laat in een reactie onder de post weten waarom jij met ons op pad moet gaan. Eind augustus zullen wij een winnaar selecteren en in de tussentijd kijken wij enorm uit naar jullie reacties!!

x

Maaike & Sarah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s