Review: Foodzie in Den Haag

Den Haag is een van mijn favoriete steden, je kunt er goed shoppen, het is er gezellig en als het lekker weer pak je zo de tram naar het strand. Ik zou hier best willen wonen. Helaas is de huizenmarkt voor starters in Den Haag minstens zo erg als in Rotterdam dus…laat maar, back to business! Als ik in Den Haag ben is het meestal voor het geven van een sollicitatietraining, een netwerkborrel of een gesprek met een werkgever of client. Zo ontdekte ik Foodzie, een locatie waar ik  regelmatig met plezier, goede cappuccino’s en een gezonde lunch mijn werkdag door breng.

IMG_0363-0

Ga je achterin zitten dan kan je in alle rust genieten van je kopje koffie. Ga je voor het raam of op het terras aan de voorkant zitten dan zit je middenin de gezelligheid van de Herengracht. Bij Foodzie heb je naast goede koffie ook heerlijke coldpressed sapjes van JUIZ~S (per flesje 1 kg groenten) en vers brood van de bakker ernaast. De beste kwalitet van elk product, daar streven ze naar en dat proef je. Mijn favoriet: een broodje met huisgemaakte hummus en rucola en cherry tomaatjes.

IMG_0415-0

Kenny Mombarg, de eigenaar, komt tussen onze klanten door een praatje maken. Hij vertelt ons dat ze de gezonde lijn aan het uitbreiden zijn. Zijn zus Rachelle van Koningsbruggen, die als bikini atlete dagelijks meer dan 60.000 mensen inspireert via Instagram, heeft duidelijk een gezonde invloed op haar broer. Dat is goed nieuws, wie weet kunnen wij hier binnenkort een capu met een raw vegan gebakje scoren!

IMG_0409

Check voor meer informatie over dit leuke zaakje hun website, Facebook of Instagram.

Mijn klanten en ik zijn alvast vaste klant.

Liefs,

Maaike

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s