Biologisch bij de Action – deel 2

Een half jaar geleden onderweg naar Zwitserland (een van mijn favo vakantielanden) schreef ik even snel een artikel over biologische budgetboodschappen die te koop zijn bij de Action. Dit artikel werd vaak bekeken, tijd voor een vervolg dus!

Afgelopen week was ik een dagje met de kinderen thuis en we hadden niets gepland. Na een korte brainstorm werd het een uitje naar de Action aan de Lombardkade in Rotterdam. De kinderen waren net zo’n fan als ik en voordat ik het wist zat onze mand vol met zooi (die ik uiteindelijk heb weten te beperken tot twee velletjes stickers en een boek). Aan het einde van elke Action winkel vind je hun eetafdeling die voor een groot gedeelte bestaat uit ongezond (van Milka tot Oreo’s) maar ook uit gezonde producten van hun eigen biologische lijn Biowise. Lees en kijk verder voor de producten die ik in ‘mijn’ Action heb gespot!

Om het simpel te houden heb ik wat foto’s gemaakt van producten die ik dit keer tegen ben gekomen:

  
  -> deze zijn trouwens heel lekker en kindproof (ik noem ze ‘koekjes’ en dan klinkt het nog lekkerder voor de kinderen)

  
  

Mocht je inmiddels helemaal naar beneden zijn gescrold dan heb ik nog een leuk Action-weetje voor je. Wist je dat het succes van de Action, naast de lage prijzen (ze hebben absoluut de beste inkopers van Nederland in dienst!),  komt door het verrassingselement? Een aantal producten zijn standaard/redelijk standaard maar er zijn altijd nieuwe verrassende producten waardoor het een interessant blijft. Voor mij werkt het tenminste, ik hou van de Action!

Wat halen jullie bij de Action en welke van bovenstaande producten zou je heel graag willen hebben?

Liefs,

Maaike

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s