Producttest: Celestial Seasonings Sleepytime

Gratis producten uitproberen? Daar mag je mij voor wakker maken! Via Scoupy maakte ik kennis met de thee van Celestial Seasonings Sleepytime. Scoupy is een app waarmee je gratis of met een flinke korting een product kunt uitproberen, hoe dat precies werkt lees je hier terug. Voor 1 euro per pak (i.p.v. 2,40 euro) probeerde ik twee van de sleepytime theesoorten uit.

Varianten

Er zijn in totaal 6 varianten:

  • Sleepytime – rustgevende kruidenthee met kalmerende kamille, pepermunt en citroengras.
  • Sleepytime Extra- een Sleepytime kruidenthee met een extraatje valeriaan voor een nog meer ontspannen nachtrust.
  • Sleepytime Lemon jasmine- met zachte cafeinevrije groene thee en geurige jasmijn en citroen.
  • Sleepytime Blackberry Pomegranate-met zachte cafeïnevrije groene thee en zoete zwarte bessen en de rijke smaak van granaatappel.
  • Sleepytime Peach- voegt de subtiele smaak van sappige perzik toe aan de Sleepytime kruidthee blend.
  • Sleepytime Vanille- vanilleliefhebbers opgelet! De romige, nootachtige smaak van rijke vanille is toegevoegd aan de Sleepytime kruidenthee blend.

Alleen de omschrijvingen klinken al rustgevend (voor alle ASMR gevoelige mensen onder ons, snappen jullie wat ik bedoel?! 😉 )

Mijn ervaring met de Celestial Seasonings Sleepytime.

Goed om te weten is dat deze thee geen kunstmatige toevoegingen bevat en dat de theezakjes biologisch afbreekbaar (geen touwtje/nietje) zijn. Goed voor ons en goed voor het milieu dus. Ik probeer de Sleepytime Extra en de Blackberry Pomegranate uit.

Sleepytime Extra: deze is heel, heel, heel erg lekker! Niet alleen de smaak maar ook het effect mag daar zijn, ik voelde me helemaal zen na het drinken en dit is mijn absolute favoriet voor het slapengaan.

Sleepytime Blackberry Pomegranate: ik ben fan van groene thee en het voordeel is dat je deze gemakkelijk voor het slapen gaan kunt drinken omdat er geen cafeïne in zit. De smaak van de granaatappel komt heel duidelijk naar voren zoals de omschrijving aangeeft, ook deze vind ik geslaagd!

Conclusie

Hier mag je mij niet alleen voor wakker maken, hier val ik ook nog mee in slaap! Deze thee kan ik van harte aanbevelen en heeft in ieder geval een vaste plek in mijn theedoos veroverd.

Liefs,

Maaike

Advertenties

Een gedachte over “Producttest: Celestial Seasonings Sleepytime

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s