Review: By Lima in Haarlem

Groot voordeel van ons werk: wij reizen het hele land door om met klanten af te spreken. En als je dan toch ergens bent wil je ook goede koffie drinken. Een van onze favo steden is Haarlem, er heerst een gezellige sfeer en je vind er By Lima, inmiddels een van onze  favo good food cafe’s aller tijden.

IMG_4299
Met ons slow juice drankje, feeeeeel theee goooood foooood!

Bij By Lima weet je niet waar je moet beginnen met kiezen, de menukaart is gezond en zeer divers. Je zult begrijpen dat wij altijd ruim een half uur lunchpauze inplannen om hier goed gebruik van te kunnen maken ;-). Veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, het is hier allemaal verkrijgbaar. Wat dacht je van de rabarber- aardbei crumble van hazelnoten met kokosyoghurt, meerzaden crackers met pure hazelnoot pasta en aardbeien of sandwich warm gerookte zalm met citroen- bieslook ricotta, erwtjes en tuinbonen? Even letterlijk gekopieerd uit de menukaart om je een idee te geven. Check voor de volledigheid de menukaart via deze link!

By Lima is naast ontbijt en lunch ook een perfecte borrelplek. Een wijntje bestel je voor 4 euro en de borrelkaart bestaat o.a. uit geroosterde kikkererweten en vega-bitterballen. Ook voor het terras ben je aan Zijlstraat 65 aan het goede adres. Je krijgt de gezelligheid van de stad helemaal mee als je op het zonnige terras zit.


By Lima, wij zijn fan van jullie, willen jullie een vestiging in Rotterdam openen? Wij zullen dan in ieder geval voor jullie schrijven namens Rotterdam Info, deal?

Liefs,

Maaike & Sarah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s