Review: Baker and Moore in Rotterdam

Wij zijn regelmatig te vinden op de leukste plekken van Rotterdam en houden je op de hoogte op Rotterdam Info. Met veel plezier want Rotterdam heeft heel veel leuke plekken! Er blijkt altijd ruimte voor meer, sinds februari 2015 vind je op de Westblaak Baker & Moore. Bij ons bekend om de bekende raw vegan high tea die je hier kunt krijgen.

Vers, kwaliteit en beleving, dat is waar ze voor staan bij Baker & Moore. De moeite waard om ze toe te voegen aan onze healthy hotspots!

IMG_4633
Raw vegan high tea voor 19.95 (gluten-, lactose- en suikervrij!)

Vandaag geen high tea, Sarah is namelijk de winnaar van de win-een-luxe-ontbijt-voor-4-personen-actie en tagte mij en twee anderen op Instagram, lucky us, we gaan ontbijten! Doordeweeks kan je hier al terecht om 7.30 uur, in het weekend vanaf 9 uur. Als wij om half 10 aankomen zit het terras al bijna helemaal vol, wat wil je met dit zomerse weer.

We worden snel geserveerd en de tafel wordt volgezet met een groot blad vol lekkere verse producten: hummus, tonijnsalade, rucola, broodjes, croissantjes, ham, kaas, eieren, scones, jam en room. Wauw, we weten gewoon niet waar we moeten beginnen! Maaike’s  kinderen wel.  Terwijl wij nog druk bezig zijn met foto’s maken hebben ze al een croissantje te pakken. Okay, laten wij dan ook maar aanvallen.

  

Vergeet deze healthy hotspot niet te bezoeken als je in Rotterdam bent, hier wil je de supermarkt voor skippen!!

Liefs,

Maaike & Sarah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s