Foodshopping @ Ikea

Vorige week heb ik ontdekt dat ik met de tram bij Ikea Barendrecht kan komen (voor alle Rotterdammers die geen auto hebben of niet meer durven auto te rijden zoals ik -> tram 25, uitstappen bij Middeldijkerplein)!

Je hoeft niet per se meubels te kopen als je naar Ikea gaat, je kunt lekker loungen in het restaurant, je kinderen laten spelen (‘dumpen’ vond ik te grof klinken) in Smaland en boodschappen halen. Na de kassa’s, naast de uitgang, vind je de Swedish Food Market waar je allerlei Zweedse lekkernijen kunt kopen.

Voor wat afwisseling in je keukenkastje kan ik een aantal Zweedse producten zeker aanraden!

Wat kan je halen in de Swedish Food Market?

IMG_5516
Vegetable cakes (3.69 euro) aardappels gemengd met groenten en kaas. Klaar te maken door ze even in de oven te doen. Glutenvrij!

IMG_5514

Potato patties (1.49 euro) rostirondjes die je gemakkelijk klaar kunt maken. Lekker in combinatie met salade en vis. Meer kant- en klare vriesproducten waaronder vegetarische balletjes vind je hier.

IMG_5517

Superfoods van speltpasta tot kidneybonen. Je kunt zelf de hoeveelheid bepalen, best handig.

IMG_5512
Volkoren crackers (1.89 euro) en organic jam (1.99 euro). De jam is niet heel zoet maar ze hebben veel keus waaronder aardbeiden, bosbessen en bergbramen.

IMG_5506
Zweedse Pasen: momenteel is er een leuk assortiment aan Paasspullen, valt niet onder de gezonde boodschappen maar wel noemenswaardig aangezien het bijna Pasen is!

IMG_5511
Fruitdrank met bubbels (1.99 euro per fles) deze drankjes zijn perfect voor de zomer! Mijn favoriet is peersmaak met prik <3. Zie hier voor meer soorten Zweedse drank.

IMG_5513
Muesli (3.19 euro) veelzijdige muesli, prima als ontbijt.

IMG_5509
Koffiebonen (2.79 euro) voor als je een bonenmachine hebt.

IMG_5468

Taart. Ik ben niet zo’n taart liefhebber maar Ikea’s taarten vormen een uitzondering. Je kunt deze in het restaurant halen maar je kunt ze ook kopen voor 3.89 euro. Zie alle gebaksoorten hier. (deze zijn allemaal glutenvrij!)

IMG_5502

Tot slot biedt Ikea snelle maaltijden aan voor als je weinig tijd hebt om te koken. Kijk, dat is nog eens efficiënt boodschappen doen.

Voor een overzicht van alle producten die je kunt halen, check de website van Ikea.

Groet,

Maaike

 

Advertenties

2 gedachtes over “Foodshopping @ Ikea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s