Biologisch bij de Action – deel 1

Ik schrijf vandaag vanuit de WordPress app want wij zijn op weg naar Zwitserland, woehoee! Aangezien er op de achterbank twee kinderen zitten die af en toe vermaakt moeten worden en we over een half uur de grens overgaan ga ik zo snel mogelijk typen zodat ik dit kan publiceren voordat mijn 3g is uitgeschakeld.

Mijn nieuwste boodschappenontdekking: het biologische assortiment bij de Action. Ik ben normaal nooit zo van eten kopen bij de Action want gewoon het idee dat het van de Action is maakt het minder lekker. Maar hee, dit slaat natuurlijk nergens op! Nu ze bij de Action zoveel goede producten verkopen heb ik besloten om me hierover heen te zetten en met jullie mijn nieuwste ontdekking te delen.


  
  
  
  
  
  
Ik zie steeds meer Belgische namen op de verkeersborden staan dus ga het afronden. Nog een ding, bij elke Action heb je weer andere producten dus wie weet wat ze bij jouw Action hebben!

Maaike

Advertenties

Een gedachte over “Biologisch bij de Action – deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s