Boodschappen van de Body & Fitshop

Ik ontdekte de amandelpasta van de Body & Fitshop toen ik een keer een healtbox toegestuurd kreeg. Inmiddels maak ik regelmatig zelf een amandel of cashewnoten pasta maar vind kant- en klaar kopen erg handig en lekker. Ik ontdekte op de Body & Fitshop nog meer interessante producten en dus deed ik in 1x een grote aankoop (van elk product meteen drie stuks voor de voorraad). De Body & Fitshop is niet alleen handig voor fitnessmateriaal, je kunt er producten bestellen die in elk keukenkastje welkom zijn!

Superfoodwafels: deze bestaan uit spelt, boekweit, volkoren reis, quinoa en haver.
Prijs: 0.99 cent per rolSuperfoodpannenkoekenmix:
speltmeel, havermeel, boekweitmeel en amandelmeel. Met kinderen is pannenkoekenmix in huis een must en deze vullen goed en bevatten allerlei gezond soorten meel dus superhandig!
Prijs: 2.90 per pak

Pinda & cacao pasta: bestaat uit pinda en gemalen cacaonibs. Voor alle liefhebbers van de pindakaas+chocoalde combinatie. Ben ik zelf niet zo’n fan van maar heb deze voor mijn twee kleine kinderen gekocht die ook weleens wat anders willen dan roomboter en (normale) pindakaas.
Prijs: 2.65 euro voor 500 gram

Cashewnutbutter en almondbutter. Beide puur en erg lekker!
Tip: lekker op stukjes banaan of bananenbrood en er zijn ook veel recepten waar je dit voor kunt gebruiken, bijvoorbeeld deze met amandelpasta.
Prijs: de cashew is 2.99 euro en de amandel is 3.19 euro.

Rauwe cacao: er zit een groot verschil tussen de goedkope cacao uit de supermarkt (cacaopoeder; die ik zelf overigens zelf wel vaak gebruik uit gemak!) en rauwe cacao. Rauwe bevat veel meer vitaminen en mineralen omdat het minder bewerkt is.
Tip: chocoballetjes van dadels, noten, kokosolie en cacao. Of om warme choco mee te maken.
Prijs: 3.90 euro

Aan het einde van je bestelling mag je een proefmonster uitzoeken en een cadeautje zoals een bidon of vetmeter dus je klikt wel extra blij op ‘verder’. Aanrader!

Maaike

Advertenties

Een gedachte over “Boodschappen van de Body & Fitshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s